Bezorging aan huis

Bezorging aan huis - De Zuivelmand Blijham

Ons bezorggebied zijn de provincies Groningen en Drenthe. In overleg zouden we ook hierbuiten kunnen bezorgen, neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Standaard hanteren we het volgende schema voor bezorgen:

op de dinsdag (gemeenten):
Westerwolde
Oldambt
Pekela
Veendam
Stadskanaal
Assen
Midden Groningen
Groningen

op de donderdag (gemeenten)
Zuidelijk deel groningen
Drenthe (gehele provincie)

op de vrijdag (gemeenten):
Gehele provincie Groningen


Voor de dorpen om ons heen (Blijham, Bellingwolde, Winschoten, Pekela's) hanteren we een minimaal bestelbedrag van €5,- of €7,50.
Voor de rest van de provincie verzoeken we vriendelijk om een minimaal besteed bedrag van €20,- te bestellen. Hiermee proberen wij gratis bezorging mogelijk te houden.

Soms komt het voor dat door omstandigheden (boerderij werkzaamheden) we de planning moeten wijzigen. En kan het zijn dat we u doormiddel van een bericht vragen of een andere bezorg dag ook voor u uitkomt.

Heeft u vragen? Stel ze gerust aan ons. We proberen flexibel te blijven voor u.

Andere smaak karnedrink

Vanaf deze week hebben we een andere smaak karnedrink. Velen kennen deze smaak al want vorig zomer hadden we deze smaak ook al. Vanaf nu is het weer de boomgaardfruit smaak die we door de karnemelk doen! Test u hem uit? De boomgaardfruit wordt samengesteld door: perzik, appel, peer en abrikoos.... lees verder »

Nieuwsbrief

Wist u al dat we een nieuwsbrief hebben? We willen u niet overspoelen met mailtjes maar we proberen 1 keer in de week een nieuwsbrief te sturen. Voor een aantal is dit een makkelijke herinnering om te bestellen en daarbij meteen een leuke manier voor ons om jullie een inkijkje te geven wat we zoal doen op onze boerderij. Of wanneer we een nieuwe smaak of product toevoegen aan het assortiment! Heeft u een vraag of is er een onderwerp dat u graag in de nieuwsbrief terug wilt zien? Laat het ons w... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas & Eieren - De Zuivelmand Blijham

Kaas & Eieren

Vers van de boerderij

Aardappels, groenten en fruit - De Zuivelmand Blijham

Aardappels, groenten en fruit

Lekker van de Groningse klei

Cadeaupakketten - De Zuivelmand Blijham

Cadeaupakketten

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.