Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen De Zuivelmand Blijham

Een uitgebreid bericht van onze ontwikkelingen!

Zoals vorige week al even genoemd hebben we vanaf nu ook glazen flessen. Per product is er nu de keuze voor 0,5 liter plastic, 1 liter plastic of een 1 liter glazen fles. Voor de glazen flessen vragen we €0,50 statiegeld.

Een vriendelijke verzoek van onze kant om de glazen flessen goed schoon te maken (ze mogen in de vaatwasser) en dan met dop aan ons retour te doen. Vieze flessen kunnen wij helaas niet goed schoon maken om her te gebruiken. Om de schone flessen retour te melden hebben we in de webshop het kopje statiegeld aangemaakt. Hier kan je het aantal lege flessen dat je in die week hebt aanmelden, statiegeld wordt meteen op je nieuwe bestelling in mindering gebracht.

Voor velen bekend is het mogelijk om je bestelling af te halen bij de boerderij. Hierbij geven we 10% korting op je gehele bestelling. Ophalen is mogelijk op vrijdag van 12:00-13:00 uur en zaterdag van 9:00-10:00 uur.

We zijn blij te kunnen melden dat we een nieuw afhaalpunt hebben. Vanaf deze week is het ook mogelijk je bestelling af te halen in Veendam bij slagerij Westerman in winkelcentrum Autorama. Ook door je bestelling af te halen in Veendam krijg je 10% korting. We willen hier ook graag een succesvol afhaalpunt van maken, dus maak er vooral gebruik van. Ophaaltijden zijn dinsdag van 10:30-18:00 uur vrijdag van 10:30-18:00 uur.

Als laatste hebben we er een bezorgmoment aan toegevoegd. Of eigenlijk een beetje aangepast. De keuze voor zaterdag bezorgen hebben we er een tijdje geleden uit gehaald om wel gezinstijd over te houden. Daarvoor in de plaats is er nu een bezorgmoment op dinsdag. Vanaf deze week dus te kiezen bezorging op dinsdag (09:00-18:00) of vrijdag (09:00-18:00)

Wij staan open voor meer verkoop of afhaalpunten. Weet je een geschikte locatie? Zeg het tegen de winkeleigenaar en laat het ons weten!

Alvast voor in de agenda: 28 Maart gaan de koeien weer naar buiten, iedereen is welkom!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons vooral weten!

Groetjes,
Gijs en Janneke Tielemans
De Zuivelmand
www.dezuivelmand.nl
06- 83933375

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Media/nieuws.

  • Nieuwe ontwikkelingen De Zuivelmand Blijham
  • Nieuwe ontwikkelingen De Zuivelmand Blijham
  • Nieuwe ontwikkelingen De Zuivelmand Blijham

Glazen flessen bestellen

Wij hebben een instructiedocument gemaakt om glazen flessen te bestellen. Heeft u nog vragen, laat het ons vooral weten!... lees verder »

Gratis bos bloemen. - De Zuivelmand Blijham

Gratis bos bloemen.

Aangezien het momenteel niet zo goed gaat in de bloemensector. Deze week een actie om ze een steuntje in de rug te geven. Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis bos tulpen! Vers van de boer. U ... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas - De Zuivelmand Blijham

Kaas

Heerlijke kaas van de boerderij

Eieren - De Zuivelmand Blijham

Dagverse eieren

Vers van de boer

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.