Westerwolder bier

Lokaal gebrouwen

Lokaal gebrouwen - De Zuivelmand Blijham

In het gehucht "over de dijk" (tussen Sellingen en Vlagtwedde) brouwen Marende, Harm en Thijs Verweij sinds 2017 hun eigen bier.
Met liefde en zorg zijn we continu bezig om nieuwe recepten te proberen en het brouwproces te verbeteren. Thijs heeft in 2020 zijn opleiding bierbrouwen afgerond en is daarmee de jongste brouwer van Nederland!
De brouwgerst is op eigen bedrijf verbouwd en na het noodzakelijke mout-proces is dit één van de hoofdingrediënten van het Westewolder bier.
Op zaterdagen is onze winkel geopend en er is bij de brouwerij ook een proeverijlokaal.
Kom eens langs en geniet van dit lokaal gebrouwen bier.

Fam. Verweij

Andere smaak karnedrink

Vanaf deze week hebben we een andere smaak karnedrink. Velen kennen deze smaak al want vorig zomer hadden we deze smaak ook al. Vanaf nu is het weer de boomgaardfruit smaak die we door de karnemelk doen! Test u hem uit? De boomgaardfruit wordt samengesteld door: perzik, appel, peer en abrikoos.... lees verder »

Nieuwsbrief

Wist u al dat we een nieuwsbrief hebben? We willen u niet overspoelen met mailtjes maar we proberen 1 keer in de week een nieuwsbrief te sturen. Voor een aantal is dit een makkelijke herinnering om te bestellen en daarbij meteen een leuke manier voor ons om jullie een inkijkje te geven wat we zoal doen op onze boerderij. Of wanneer we een nieuwe smaak of product toevoegen aan het assortiment! Heeft u een vraag of is er een onderwerp dat u graag in de nieuwsbrief terug wilt zien? Laat het ons w... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas & Eieren - De Zuivelmand Blijham

Kaas & Eieren

Vers van de boerderij

Aardappels, groenten en fruit - De Zuivelmand Blijham

Aardappels, groenten en fruit

Lekker van de Groningse klei

Cadeaupakketten - De Zuivelmand Blijham

Cadeaupakketten

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.