Hoe werkt het

Hoe werkt het - De Zuivelmand Blijham

In het kort

- U bestelt voor Donderdag
- Op donderdag bereiden wij alle verse zuivel producten
- Op Vrijdag en Zaterdag bezorgen we alles vers en gekoeld bij u thuis.
- Betaling kan via Ideal op de site, contant aan de deur of achteraf via een betalingsverzoek

De Levering

U hebt onze heerlijke producten uitgezocht en de mand naar uw wens gevuld, nu gaan wij voor u aan de slag. Alle zuivelproducten worden op bestelling en met dagverse melk geproduceerd. De kaas wordt vers voor u gesneden en de vers gelegde eieren worden voor u verpakt, om mee te gaan met de verzending. Bij de bestelling kunt u een voorkeur aangeven voor levering op vrijdag of op zaterdag. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, past dit niet in onze route dan nemen we contact met u op om een alternatief tijdstip te bespreken. Passen beide dagen u totaal niet, neem dan contact met ons op dan proberen we samen een passende oplossing te vinden. Treffen we niemand aan bij de deur dan zullen we telefonisch contact met u zoeken of we het bij de achterdeur mogen plaatsen of wellicht bij buren kunnen afgeven. Zo proberen wij door middel van goede communicatie u perfect van dienst te kunnen zijn.

Statiegeld kratten

Al onze producten leveren wij in onze eigen statiegeld kratten. Deze kratten zijn van duurzaam materiaal, waardoor we minder verpakkingsmateriaal verbruiken. Ook zorgen de kratten voor een perfecte koeling gedurende het transport. De kratten hebben een waarde van €10,-. Bij iedere bestelling wordt automatisch een krat in rekening gebracht. Heeft u nog 1 of meerdere kratten thuis staan kunt u dit aangeven, deze worden dan direct verrekend met het te betalen bedrag.
Mocht u besluiten niet meer te bestellen maar u wilt wel graag het statiegeld krat inleveren kunt u dat per email aangeven. Wij komen het krat dan spoedig bij u ophalen en maken het geld terug aan u over.
(er wordt momenteel nog gewerkt aan het implementeren van het statiegeld systeem in de website. Tot die tijd vragen we klanten bij de eerste levering zelf €10 statiegeld te betalen voor het krat. Hartelijk dank voor uw medewerking)

Zelf ophalen

Voor wie in de buurt woont kan zijn zuivelmand zelf af komen halen. Dit is mogelijk op vrijdag en zaterdag. Als u zelf komt afhalen heeft u geen minimaal bedrag bij de bestelling en ontvangt u 10% korting op uw gehele bestelling. We verzoeken u kenbaar te maken of u op vrijdag of zaterdag uw zuivelmand komt ophalen.

Bezorging

Wij Bezorgen in de provincies Groningen en Drenthe. Heeft u daarbuiten toch interesse? Neem contact met ons op en dan zoeken we naar een geschikte oplossing.
Wij beschikken over een auto met koeling, hierdoor blijft uw bestelling ook tijdens het vervoer goed gekoeld.
Klanten buiten de regio (gemeentes Westerwolde, Pekela, Veendam en Oldambt) vragen we een minimale bestelling van €20,- te plaatsen. Binnen de regio is er geen minimum bedrag voor uw bestelling

nieuwe prijslijst - De Zuivelmand Blijham

nieuwe prijslijst

we hebben de prijslijst op een aantal punten aangepast. Groetjes Gijs en Janneke... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

kaas & Eieren - De Zuivelmand Blijham

Kaas & Eieren

Vers van de boerderij

Aardappels, groenten en fruit - De Zuivelmand Blijham

aardappels, groenten en fruit

Lekker van de Groningse klei

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.