Landbouwbedrijf van Zwol

Lekkere aardappels, 100% gronings

Lekkere aardappels, 100% gronings - De Zuivelmand Blijham

Aardappelen zijn alles behalve saai, ouderwets of traditioneel. Wij vinden aardappelen lekker, puur en helemaal van nu. Een aardappel zit boordevol vitamine C en koolhydraten, en een gekookte aardappel bevat geen grammetje vet.

Ons team
Bovendien proef je bij onze piepers het vleugje liefde van de boer. Wie wij zijn? Menko en Kim van Zwol, de boer en (parttime) boerin. We runnen de boerderij echter niet alleen. We hebben een vast team dat altijd voor ons en onze klanten klaarstaat. Op de boerderij vind je Onne en Jeffrey en de bezorging wordt gedaan door Ruben en Roelf.

Hierom zijn onze aardappelen zo lekker
Ze worden met zorg en aandacht op de Groninger klei groot gebracht. De aardappelen krijgen de tijd om af te rijpen en op smaak te komen, én ze worden met zorg geoogst en ingepakt. Direct vanaf de boerderij op jouw bord.

Soorten aardappelen
Je hebt de keuze uit verschillende aardappelen, van kruimig tot vastkokend. In de zomer hebben we Doré en Frieslander, in de winter hebben we Bildtstar, Nicola en Irene. We hebben ook frietaardappelen die we aan horeca verkopen. Al die aardappelen verpakken we zelf. Zo heb jij als klant de keuze uit verpakkingen van 2,5 kilo (in papier) en 5 of 10 kilo in een netzak. Wat je ook kiest, één ding is zeker: de aardappelen zijn altijd lekker!

Eet smakelijk…
Menko en Kim van Zwol

Wil je nog meer over ons weten? kijk op onze website

TESTTTT 0

Glazen flessen bestellen

Wij hebben een instructiedocument gemaakt om glazen flessen te bestellen. Heeft u nog vragen, laat het ons vooral weten!... lees verder »

Gratis bos bloemen. - De Zuivelmand Blijham

Gratis bos bloemen.

Aangezien het momenteel niet zo goed gaat in de bloemensector. Deze week een actie om ze een steuntje in de rug te geven. Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis bos tulpen! Vers van de boer. U ... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas - De Zuivelmand Blijham

Kaas

Heerlijke kaas van de boerderij

Eieren - De Zuivelmand Blijham

Dagverse eieren

Vers van de boer

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.