Betaling

Voor de betaling bieden wij u 2 opties, u kunt direct betalen via iDeal of als u liever achteraf betaald is dat ook mogelijk door middel van een automatische incasso.

iDeal

Wanneer u voor een iDeal betaling gekozen hebt, wordt u via iDeal doorverwezen naar uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voldoen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Op uw bankafschrift zult u Mollie payments zien staan, deze organisatie verzorgt voor ons de iDeal betalingen.

Automatische incasso

Als u kiest voor automatische incasso, kiest u voor gemak. Voor uw eerste levering ontvangt u van ons per mail een incasso formulier. Deze kunt u ingevuld aan ons terug sturen of aan de bezorger meegeven tijdens de levering, vervolgens kunt u iedere week bij uw bestelling voor automatische incasso kiezen zonder verdere actie te ondernemen. Bij iedere levering ontvangt u een overzicht met de kosten voor uw zuivelmand. 1 à 2 werkdagen na levering wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Bent u het niet eens met de afschrijving kunt u het bedrag altijd terug laten storten, maar veel beter kunt u dan even contact met ons opnemen zodat we samen tot een passende oplossing komen.

Heeft u problemen met een betaling of komt u er niet uit? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

Weekaanbieding: Karnemelk - De Zuivelmand Blijham

Weekaanbieding: Karnemelk

Deze week in de aanbieding: Karnemelk van €1,90 voor maar €1,50 Lekker gezond genieten!! Geldig t/m 25 januari... lees verder »

januari aanbieding: Grillworst - De Zuivelmand Blijham

januari aanbieding: Grillworst

De hele maand januari: 2 biologische grillworsten Van €6,00 voor maar €4,50... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas - De Zuivelmand Blijham

Kaas

Heerlijke kaas van de boerderij

Eieren - De Zuivelmand Blijham

Dagverse eieren

Vers van de boer

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.