Betaling

Voor de betaling bieden wij u 2 opties, u kunt direct betalen via iDeal of als u liever achteraf betaald is dat ook mogelijk door middel van een automatische incasso.

iDeal

Wanneer u voor een iDeal betaling gekozen hebt, wordt u via iDeal doorverwezen naar uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voldoen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Op uw bankafschrift zult u Mollie payments zien staan, deze organisatie verzorgt voor ons de iDeal betalingen.

Automatische incasso

Als u kiest voor automatische incasso, kiest u voor gemak. Voor uw eerste levering ontvangt u van ons per mail een incasso formulier. Deze kunt u ingevuld aan ons terug sturen of aan de bezorger meegeven tijdens de levering, vervolgens kunt u iedere week bij uw bestelling voor automatische incasso kiezen zonder verdere actie te ondernemen. Bij iedere levering ontvangt u een overzicht met de kosten voor uw zuivelmand. 1 à 2 werkdagen na levering wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Bent u het niet eens met de afschrijving kunt u het bedrag altijd terug laten storten, maar veel beter kunt u dan even contact met ons opnemen zodat we samen tot een passende oplossing komen.

Heeft u problemen met een betaling of komt u er niet uit? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

Mei Maand | 10kg Agria voor slechts €5.00

De gehele maand mei kun je 10kg Agria aardappels bij ons bestellen voor slechts €5.00 euro. De gewassen Agria's zitten in een netzak en zijn afkomstig van de familie Van Zwol. Ze zijn geschikt om zowel te koken als te bakken en als je thuis eens verse friet wilt proberen te maken, zijn deze aardappels ook zeer geschikt! Dit is dus een all-round aardappel die ook nog eens lekker smaakt! Dit product is te vinden in onze webshop onder de categorie 'Aardappels'.... lees verder »

Kaas voor een prikkie

We hebben deze week de kaas weer in de aanbieding. De geraspte kaas gaat vanaf nu per 150 gram. Normaal €2,00 deze week voor €1,50. De Jong belegen kaas is deze week maar €8,-/kg Geniet er van! De prijs van de aardbeien is vanaf nu verlaagd naar €3,00/ bakje... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Boerenkaas - De Zuivelmand Blijham

Kaas

Heerlijke kaas van de boerderij

Eieren - De Zuivelmand Blijham

Dagverse eieren

Vers van de boer

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.