Betaling

Voor de betaling bieden wij u 2 opties, u kunt direct betalen via iDeal of als u liever achteraf betaald is dat ook mogelijk door middel van een automatische incasso.

iDeal

Wanneer u voor een iDeal betaling gekozen hebt, wordt u via iDeal doorverwezen naar uw eigen bank. Hier kunt u de betaling voldoen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Op uw bankafschrift zult u Mollie payments zien staan, deze organisatie verzorgt voor ons de iDeal betalingen.

Automatische incasso

Als u kiest voor automatische incasso, kiest u voor gemak. Voor uw eerste levering ontvangt u van ons per mail een incasso formulier. Deze kunt u ingevuld aan ons terug sturen of aan de bezorger meegeven tijdens de levering, vervolgens kunt u iedere week bij uw bestelling voor automatische incasso kiezen zonder verdere actie te ondernemen. Bij iedere levering ontvangt u een overzicht met de kosten voor uw zuivelmand. 1 à 2 werkdagen na levering wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Bent u het niet eens met de afschrijving kunt u het bedrag altijd terug laten storten, maar veel beter kunt u dan even contact met ons opnemen zodat we samen tot een passende oplossing komen.

Heeft u problemen met een betaling of komt u er niet uit? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

Bie de boer: zelfzuivelaars

Afgelopen week zijn we door Rob Mulder van Grandioos Groningen benaderd of hij ons voor het programma "bie de boer" mocht interviewen. Het resultaat was afgelopen woensdag te zien. Mocht u het nog niet gezien hebben, hierbij de link. We vinden het zelf een mooie inkijk in wat we doen. Mocht u vragen hebben n.a.v. de uitzending horen we het graag. Gijs en Janneke Tielemans... lees verder »

Glazen flessen bestellen

Wij hebben een instructiedocument gemaakt om glazen flessen te bestellen. Heeft u nog vragen, laat het ons vooral weten!... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas & Eieren - De Zuivelmand Blijham

Kaas & Eieren

Vers van de boerderij

Aardappels, groenten en fruit - De Zuivelmand Blijham

aardappels, groenten en fruit

Lekker van de Groningse klei

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.