Verpakking

Om hygiëne te garanderen verpakken wij onze producten in plastic flessen. Er is hierbij gekozen om de verpakking volledig plastic te laten zijn zodat deze ook in zijn geheel gerecycled kan worden. De hele fles en of kom kan aan de plastic inzameling in uw gemeente meegegeven worden. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om deze zorg voor u uit handen te nemen.

U kunt de lege verpakkingen schoongespoeld terug in de kratten plaatsen, wanneer wij de emballagekratten ingenomen hebben zorgen wij ervoor dat al het plastic netjes ter recycling wordt aangeboden.

Sinds 2020 is al onze zuivel ook in glazen verpakking te verkrijgen! Glazen flessen dragen €0,50 statiegeld.

Eierdoosjes ontvangen we graag retour, deze zijn (mits niet vervuild) goed vaker te gebruiken.

Om de hoeveelheid karton te verminderen leveren wij al onze producten in onze eigen statiegeld kratten, hiermee proberen we duurzame oplossing te bieden en minder karton te verbruiken.

Andere smaak karnedrink

Vanaf deze week hebben we een andere smaak karnedrink. Velen kennen deze smaak al want vorig zomer hadden we deze smaak ook al. Vanaf nu is het weer de boomgaardfruit smaak die we door de karnemelk doen! Test u hem uit? De boomgaardfruit wordt samengesteld door: perzik, appel, peer en abrikoos.... lees verder »

Nieuwsbrief

Wist u al dat we een nieuwsbrief hebben? We willen u niet overspoelen met mailtjes maar we proberen 1 keer in de week een nieuwsbrief te sturen. Voor een aantal is dit een makkelijke herinnering om te bestellen en daarbij meteen een leuke manier voor ons om jullie een inkijkje te geven wat we zoal doen op onze boerderij. Of wanneer we een nieuwe smaak of product toevoegen aan het assortiment! Heeft u een vraag of is er een onderwerp dat u graag in de nieuwsbrief terug wilt zien? Laat het ons w... lees verder »

Zuivel - De Zuivelmand Blijham

Verse zuivel

Romige melk, vla, yoghurt en meer

Kaas & Eieren - De Zuivelmand Blijham

Kaas & Eieren

Vers van de boerderij

Aardappels, groenten en fruit - De Zuivelmand Blijham

Aardappels, groenten en fruit

Lekker van de Groningse klei

Cadeaupakketten - De Zuivelmand Blijham

Cadeaupakketten

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.