17 september 2019 - Bereidingstijd: 20 minuten (en dan nog 3 uur sudderen) Tip van de kok: Bak en sudder het vlees een avond eerder. Dan kun je de volgende dag meteen... lees verder »
24 juli 2019 - Nieuw in ons assortiment De extra belegen kaas van de familie Captein. Deze kaas heeft 7 tot 8 maanden gerijpt en is dit jaar verkozen tot beste... lees verder »
29 juni 2019 - De afgelopen weken hebben we het assortiment weer lekker uitgebreid! We verkopen boerderijvlees van ons eigen melkveebedrijf en biologisch rundvlees... lees verder »
20 mei 2019 - Vanaf deze week nieuw in ons assortiment, kwark en yoghurt met vruchten. Deze week hebben we 4 vruchten smaak. klik hier voor de vruchtenkwark of... lees verder »
26 april 2019 - Melk de witte motor, zo werden we allemaal opgevoed. Al sinds jaar en dag wordt het belang van zuivel onderschreven. Niet voor niets heeft melk naast... lees verder »
Schrijf in je voor onze nieuwsbrief: